Anul 2020 pentru mine trebuia să fie ”the one”, dar cum e vorba românească ”socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg”. Și cam așa a fost, însă făcând retrospectiva acestui an, deși recunosc, că am simțit multă frustrare, supărare și indignare, am reușit să mă împrietenesc și cu aceste sentimente. Da a fost un an cu durere, cu pierderi, cu neputință, însă mi-a adus și multă satisfacție pe alte planuri. Am reușit să fac multe lucruri pe care nu credeam vreodată că le voi face, a fost un an încărcat de emoții, de toate felurile de emoții. Și, totuși, revenind a fost un an magic. Căci magia, poate fi desenată în multe feluri. A fost un an în care m-am prețuit mai mult, un an în care am ales oameni benefici pentru mine, am învățat să spun ”nu”. Mi-am pus bazele mult mai solide ale stimei de sine, am început noi proiecte, am evoulat.
Pentru 2021 îmi doresc să spun ”nu” mai des relațiilor care nu îmi fac bine, să citesc mai mult, să călătoresc mai mult, să fiu sănătoasă și tot ceilalți să fie, să mă bucur mai mult, să îmi dau timp, să muncesc mai mult, să-mi văd familia mai mult, să fiu tot în iubire și cu prieteni dragi aproape și să-mi unesc destinul cu cel de lângă mine.
Pentru cei care au petrecut ani în relații toxice, relații în care au acceptat umilinința, neputința, durerea, le doresc să-și găsească puterea să spună stop, să înceapă noi povești, să iubească cu toată ființa. Pentru cei care au pierdut oameni dragi, le doresc răbdare de a putea trece peste etapele doliului și curaj de a cere ajutor. Pentru cei triști, abătuți, deprimați le doresc să-și găsească lumina de care să se prindă pentru a vedea că viața este frumoasă. Pentru cei care sunt bine, le doresc să fie și mai bine, să fie asumați, autentici și mai presus de toate buni. Iar pentru cei bolnavi le doresc multă sănătate și pace interioare. 
Iar ție, îți sugerez să îți notezi toate dorințele și obiectivele pe care le ai pe o foaie de hârtie, cât mai explicit posibil sau dacă ești o fire mai creativă fă-ți un vision board.
Spune-mi tu ce îți dorești de noul an?!
 

Share on:

Share on facebook